• Opleidingen & Workshops

Wij trainen en begeleiden medewerkers op het service management vakgebied.
 
Training 'on the job'

Door ter plaatse samen te werken met uw medewerkers kunnen we 'on the job' begeleiden. De kennis en vaardigheden kunnen dan meteen in de praktijk worden toegepast en zodanig veel beter 'geleerd' worden in de context van de dagelijkse werkzaamheden. Kortom een 'win-win' situatie waarbij de kennis en vaardigheden beter beklijven en toegesneden zijn op uw business!
 
Workshops
Wij organiseren regelmatig workshops over actuele onderwerpen in het service management vakgebied. Theorie afgewisseld met stimulerende en uitdagende opdrachten is de inhoud van de Fencer-workshops. De ervaren trainer kan ter plaatse de workshop laten integreren met uw werksituatie.
 
Voor opleidingen en workshops werken wij samen met het zusterbedrijf Pure Factory B.V. Zij verzorgd opleidingen en (organisatie)ontwikkeltrajecten, waarbij altijd een combinatie wordt gemaakt tussen kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling. U kunt bij ons terecht voor trainingen op het gebied van ITIL®, PRINCE2® en maatwerktrainingen.
 
Wij verwijzen u graag voor het volledige aanbod naar www.pure-factory.nl
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het kantoor van Pure Factory via 035-2072250 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.