02 July 2015

Tortus ICT en Fencer slaan handen ineen

 

Samenwerking van TORTUS ICT en Fencer leidt tot een hoogwaardige dienstverlener op het gebied van full service  ICT-diensten.

Vanaf 1 juli 2015 is de samenwerking tussen beide organisaties een feit en kunnen de organisaties voor klanten en medewerkers een propositie neerleggen waarin zij complementair zijn en een hoogwaardige en betrouwbare  “full service” kunnen aanbieden op ICT gebied: Managed Services, Consultancy, Projectdetachering, Interim Management, Werving & Selectie, Service Management en Projecten. 

Fencer richt zich binnen deze samenwerking op Managed Services, Consultancy, Service Management & Projecten. TORTUS ICT houdt zich uitsluitend bezig met Projectdetachering, Interim Management en Werving & Selectie. 

TORTUS ICT en Fencer blijven onder hun eigen naam in de markt opereren. 

In totaal werken er circa 90 medewerkers en zal in 2015 een omzet van omstreeks 7,5 mio worden gerealiseerd. Naast een stabiele vertegenwoordiging van klanten uit de top 500 mogen beide organisaties ook veel namen uit de overheids- en zorgsector alsmede overige non-profitorganisaties tot haar klantenkring rekenen. 

Frank Konijnenbelt, medeoprichter van TORTUS ICT: “De markt verandert sneller en sneller en op deze wijze veranderen wij op een positieve manier mee. Beter had het niet gekund. TORTUS ICT en Fencer delen dezelfde visie als het over klanten en medewerkers gaat. Wij hebben dezelfde insteek waarbij serieus nemen, erbij horen, kunnen ontwikkelen, succes hebben en verantwoordelijkheid nemen centraal staan….alleen onze dienstverlening is verschillend. Waar onze expertise ligt in het flexibel ter beschikking stellen van kennis en kunde ligt bij Fencer de knowhow op het gebied van Service Management, Consultancy, Projecten en Managed Services. Een perfecte combinatie!” 

“Wij zijn zeer verheugd met de aansluiting van TORTUS ICT, een sterk label met een professionele organisatie die bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers die het belang van de klanten niet uit het oog verliezen. We willen graag een positie op de markt veroveren als kwalitatief hoogwaardige dienstverlener. Fencer zal zich meer dan ooit kunnen richten op die activiteiten waarin wij kunnen excelleren“, aldus Gerard Wouters, medeoprichter van Fencer.

TORTUS ICT

TORTUS is gevestigd in Hilversum en bestaat sinds 1998. Het is opgericht door Terry van Schaick en Frank Konijnenbelt. TORTUS is als organisatie actief in geheel Nederland. Er werken gemiddeld 55 medewerkers. De diensten die TORTUS ICT verleent aan bedrijven bestaan uit Projectdetachering, Interim Management en Werving & Selectie.

Fencer

Fencer is in juni 2004 opgericht door Jos Beeloo en Gerard Wouters. In ruim 10 jaar tijd is Fencer uitgegroeid naar een IT organisatie waar gemiddeld 35 personen werkzaam zijn. Vanwege bereikbaarheid en groeiambitie is het mediapark in Hilversum ingeruild voor het huidige pand in Amersfoort. Doelstelling van Fencer was en is nog steeds het ontzorgen van organisaties en het  realiseren van betrouwbare oplossingen op het gebied van IT.